liity myllypuron mustarastaisiin

Partio on hauska harrastus. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Partioryhmien kokoontumisissa harjoitellaan monipuolisia taitoja omalle ikäryhmälle sopivalla tavalla. Lue lisää lippukunnan toiminnasta ja partion ikäryhmistä.

Partion ja lippukunnan jäsenmaksu on vuonna 2022 yhteensä 74,5e/vuosi. Tämä jäsenmaksu koskee perheen ensimmäistä jäsentä ja kaikkia aikuisjäseniä. Jos sekä perheen aikuinen että lapsi harrastavat partiota, jäsenmaksu on lapsen osalta edullisempi. Lue lisää jäsenmaksun määräytymisestä ja laskutuksesta.

Liity mukaan Myllypuron Mustarastaat -partiolippukuntaan täyttämällä alla olevasta painikkeesta avautuva jäsenlomake. (Ohje asiointipalvelun käyttöön.)

Jäsenmaksusta voidaan myöntää vapautus taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Vapautus tulee anoa ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää.  Jäsenmaksuvapautuksen myöntää Suomen Partiolaiset- FInlands Scouter ry. Hakeaksesi maksuvapautusta tarvitset tunnukset Partiorekisteri Kuksaan (PartioID).