Uusia ryhmiä ja muutoksia kokousaikatauluihin

Myllypuron Mustarastaiden johtajat ovat suunnitelleet tänä viikonloppuna partiosyksyä Nuuksion Korvenkolkassa ja toivottavat kaikki aloittamaan partiosyksyä iloisin mielin. Monenlaista kivaa on taas luvassa! Syyskausi startataan käyntiin yhteisellä avaustapahtumalla keskiviikkona 23.8. Huom! Tsekkaathan syksyn kokousaikataulut, koska joidenkin ryhmien kokousaikoihin on tullut muutoksia.

Syyskauden avaus. Avaamme partiosyksyn yhdessä ke 23.8. klo 17.00-18.30 kolon pihapiirissä (Karistimentie 1 CD). Ohjelmassa on vaahtokarkkien paahtamista, leikkiä, laulua ja partiohenkinen rastirata. Tapahtuma on kaikille avoin, joten kutsu mukaan myös kaverisi.

Uusia ryhmiä ja muuttuneita kokousaikatauluja. Luontoeläimetpartamonni-tiimi ja Söpöt partioilvekset yhdistyvät tänä syksynä ja valitsevat uuden nimen. Ryhmä kokoontuu maanantaisin. Sudenpennuista seikkailijoiksi kasvaneet Minisopulit alkavat myös kokoontua maanantaisin. Iloksemme voimme kertoa, että voimme tänäkin syksynä aloittaa uusien ekaluokkalaisten sudenpenturyhmän, joka alkaa kokoontua torstaisin. Tsekkaa uudet kokousaikataulut >>>

Myös kaveri mukaan? Vanhoissa ryhmissä on jonkin verran vapaita paikkoja, joten kannattaa kutsua myös kavereita partioharrastuksen pariin. Lisätietoja antaa ohjelmajohtaja Vili Niinikivi (vili.niinikivi@partio.fi).