Puurojuhla huipensi syyskauden ja juhlisti 1. toimintavuotta

Sunnuntaina 11.12.2022 vietimme Myllypuron Mustarastaiden puurojuhlaa. Tilaisuus oli samalla sekä syyskautemme päätösjuhla että lippukuntamme 1-vuotissynttärit.

Puurojuhlassa syötiin tietysti riisipuuroa – ja herkuteltiin synttärikakulla. Soturikissojen seikkailijat juonsivat ohjelmaa. Lippukunnan jokainen lapsiryhmä piti hauskan ja omaleimaisen esityksen.

Joulukampanjapäällikkö jakoi diplomeja, tonttumerkkejä ja namuja ahkerille kalenterimyyjille – sekä palkitsi parhaat myyjät. Myimme tänä syksynä noin 1100 kalenteria – aivan mahtava tulos, josta iso kiitos kaikille partiolaisille, ryhmänjohtajille ja kotijoukoille!

Syksyn uudet partiolaiset pääsivät antamaan partiolupauksen ja saivat kaulaansa lippukunnan omat huivit.

Johtajia muistettiin upeasta vapaaehtoistyöstään pienillä paketeilla. Lippukunnanjohtaja Jasu vastaanotti myös partiojohtajajatkokoulutuksen suorittamisesta ansaitsemansa Kolmiapila-Gilwell-kurssin symbolit – joihin lukeutuvat mm. ko-gi-huivi ja -nappulat. Ne luovutti Jasulle juhlallisesti johtajakouluttaja Mudi eli Timo Muttonen Olarin Eräkotkista.

Kuten lippukunnanjohtaja Jasu ja ohjelmajohtaja Vili puheissaan toivat esille – ensimmäinen toimintavuotemme on ollut aikamoinen: Jäsenmäärämme on kasvanut nollasta lähes 130:een, olemme perustaneet (aikuis- ja perhepartio mukaan lukien) seitsemän säännöllisesti kokoontuvaa ryhmää, käyneet useilla lippukunnan yhteisillä retkillä, järjestäneet kesäleirin yhdessä Viikin Vesikoiden ja Helsingin Erä-Leijonien kanssa sekä hankkineet oman kolon, johon pääsemme muuttamaan vuodenvaihteessa.

Iso kiitos kaikille!

Huudetaan:

Moottorisipuli, mahtava hepuli. Tästä se lähtee, viisi tähtee!

Lisää kuvia somessa.