Kiitos partiokeväästä & syyskauden avaus 23.8.

  Iso kiitos kaikille mustarastaille ja huoltajille sekä johtajille kuluneesta keväästä, johon on kuulunut viikkokokousten lisäksi retkiä ja muita partiotapahtumia. Olemmepa taas oppineet ja kokeneet yhdessä monenlaista! Kevätkautemme huipentui viime sunnuntaina Myllypuron partiopäivään, jonka tunnelmia voit kurkata some-tileiltämme: Facebookista ja Instagramista.

  Kesällä mustarastaat suuntaavat ERAS-partioleirille yhdessä muiden Suomen Vapaa Partioryhmän lippukuntien kanssa.

  Syyskautemme alkaa partiokololla yhteisillä avajaisilla 23.8.2023 klo 17.00-18.30. Ohjelmassa on partiohenkinen rastirata, leikkejä, laulua ja vaahtokarkkien paahtamista. Tapahtuma on kaikille avoin, joten voit kutsua myös kavereita tai sukulaisia mukaan. Tervetuloa!

  Lisätietoa ryhmien viikkokokousten aikatauluista on tulossa loppukesästä.

  Tunnetko lapsia tai aikuisia, joita voisi myös kiinnostaa partioharrastus? Myllypuron Mustarastaiden muutamissa ryhmissä on tilaa uusille partiolaisille. Lisäksi syksyllä 2023 aloitamme uusien ekaluokkalaisten sudenpentulauman. Lisätietoja antaa ohjelmajohtaja Vili Niinikivi (vili.niinikivi@partio.fi).

  Tarvitsemme myös uusia vapaaehtoisia johtajia pitämään lippukunnan siivet lentokunnossa. Haluaisitko sinä alkaa johtaa lapsiryhmää, osallistua lippukunnan hallituksen toimintaan tai autella mustarastaiden tapahtumissa tai kokoontumisissa silloin tällöin? Kaikki apu otetaan ilolla vastaan. Ota yhteyttä pestijohtaja Severina Hujaseen ja kysy lisää (severina.hujanen@gmail.com).

  Iloa, linnunlaulua ja auringonpaistetta kesääsi!

  T. Myllypuron Mustarastaat