Kiitos Huuberi 2022!

Viikin Vesikoiden, Myllypuron Mustarastaiden ja Helsingin Erä-Leijonien Huuberi 2022 -leiri pidettiin Asikkalan Rismalahdessa 16.-19.6.

Leirin teemana oli vesi. Siitä tulee myös leirin nimi: huuberi on slangia ja tarkoittaa kraanavettä. Leirin ohjelmassa vettä lähestyttiin tieteen, taiteen, sportin ja huvin kautta – muun muassa suodattamalla vettä, tunnistamalla kaloja, tekemällä jättisaippuakuplia, melomalla, taiteilemalla leiripaitoja ja vuolemalla kaarnaveneitä. Leiriviikonlopun sää oli myös varsin vetinen. Ylpeä sadehupun nosto siis kaikille reippaille partiolaisille, jotka eivät liiemmin antaneet sään haitata menoa.

Iltaohjelman kehyskertomuksena toimi Helga Huuberin ongelma: Ilkeä Roska-Rosvo oli pilannut Päijänteen veden, mikä uhkasi sekä Helga Huuberin että luonnon hyvinvointia. Reippaat partiolaiset auttoivat Helgaa lopulta nappaamaan Roska-Rosvon ja pilaantunut vesi saatiin taas kuntoon.

Iltanuotioiden aikana tutuksi kävivät myös leirihuuto sekä Vilin ja Minnan Frontside Ollien säveleen sanoittama mahtava Leiribiisi Huuberi.

Kiitos kaikille Huuberi 2022 -leirille osallistuneille partiolaisille – niin lapsille kuin leirin eteen iloisesti ahkeroiville aikuisillekin!

Katso lisää leirikuvia Mustarastaiden somesta: https://www.facebook.com/hashtag/huuberi22

Jättisaippuakupla. Kuva: Juho Kirjavainen.
Leiripaitojen taiteilua. Kuva: Tanja Törnroos.
Melomassa. Kuva: Mari Kirjavainen.
Kamiinateltassa saattoi kuivatella varusteita. Kuva: Tanja Törnroos.